Reis mee met Professor D!

Een spetterende familievoorstelling vol goocheltrucs! Door Hilbert Geerling, 5-voudig Nederlands Kampioen Goochelen

Woensdag 23 oktober
Bibliotheek Doetinchem: 14.00-15.00 uur

Donderdag 24 oktober
Bibliotheek Hengelo: 10.30-11.30 uur
Het Arsenaal Doesburg: 15.00-16.00 uur

Kaartjes voor de voorstelling kosten € 1,00.


Reis je mee….met Professor D?

Professor D is de briljantste, geniaalste, mega-intelligentste slimkees van de 21e eeuw. Je gelooft werkelijk je ogen niet als hij je zijn uitvindingen laat zien! Maar wat heb je daar aan, als je iedere morgen in je eentje aan de ontbijttafel zit? Helemaal niets! En daarom is Professor D het zat. Hij gaat op reis!

Neem plaats in de tijdmachine van professor D en reis samen met hem door verleden, heden en toekomst. Samen met hem zoeken naar de schat, met een eeuwenoude kaart op zak, om even later een jonkvrouw te redden uit de klauwen van een draak. Want als het even niet meezit, dan zorgen zijn uitvindingen wel voor een oplossing.

Een eigentijds sprookje, vol magie en humor.


Hilbert Geerling
goochelaar en verhalenverteller met een ietsje meer….

Hilbert maakt al jaren een speciale kinderboekenweekvoorstelling.
Zijn mix van verhalen en goochelen geven hem de mogelijkheid voorstellingen te maken die je met recht magisch jeugdtheater kunt noemen. Een unieke vorm van kinderentertainment, die hem diverse prijzen opleverde, waaronder vijf maal het Nederlands kampioenschap Goochelen en de onderscheiding voor meest originele act. Ook is hij bekend van het tv-programma De Magische Winkel, waarin hij als goochelmeester trucs uitlegt.

Kijk ook op www.hilbert.nl


Kinderboekenweek

Met het thema ‘Reis mee!’ staan in de Kinderboekenweek 2019 voertuigen centraal. Met een boek kun je elke reis maken die je wilt, een reis die je leven verrijkt. En speciaal omdat de Bibliotheek Doetinchem dit jaar 100 jaar bestaat, kost een kaartje maar € 1,00, oftewel 100 eurocent. Wees er snel bij, want vol is vol!