Bibliotheek West-Achterhoek Liveblog

Op deze nieuwssite houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot Bibliotheek West-Achterhoek.


Laatste nieuws

Resultaat 41 - 50 (van 66)

 • Maren winnares van Midzomer Biebfestival Speurtocht

  6 juli 2020

  De grootste speurneus uit West-Achterhoek!

  Bekijk details van Maren winnares van Midzomer Biebfestival Speurtocht

 • Achterhoeks bliefthuus-toernooi i.s.m. De Graafschap

  17 juni 2020

  Op woensdag 24 juni, vanaf 15:00 uur, houden we in samenwerking met De Graafschap het derde eSports-toernooi. Doe ook mee, daag je vrienden uit en speel tegen andere supporters van De Graafschap!

  Bekijk details van Achterhoeks bliefthuus-toernooi i.s.m. De Graafschap

 • Plan B

  15 juni 2020

  De afgelopen weken zijn de vestigingen weer voor het publiek "open" gegaan. Maar dat is inderdaad tussen aanhalingstekens, want in onze nieuwe 1,5 meter wereld kan heel veel niet.

  Bekijk details van Plan B

 • Midzomer Online Biebfestival

  12 juni 2020

  Geen festivals deze zomer. Dat kan niet, dachten we. Wij gaan gewoon een online festival organiseren! Heb je het gemist? Ga dan naar de afterparty!

  Bekijk details van Midzomer Online Biebfestival

 • Gezin & gezondheid

  12 juni 2020

  Hoe hou je het hooft koel in quarantaine? Opeens 24 uur per dag bij elkaar. Dat is soms best wel een uitdaging. Wat kunnen ouders en kinderen doen om een periode van isolatie met het gezin goed te doorstaan?

  Bekijk details van Gezin & gezondheid

 • Boek aan Huis wordt vervolgd

  19 mei 2020

  De vestigingen van Bibliotheek West-Achterhoek gaan langzaam weer open. Onze speciale Boek aan Huis Service werd zo gewaardeerd dat wij hiermee doorgaan. Wel in afgeslankte vorm.

  Bekijk details van Boek aan Huis wordt vervolgd

 • Zoals het klokje thuis tikt

  12 mei 2020

  De afgelopen maanden kregen meer dan 800 gezinnen op verzoek boeken thuisbezorgd. En ondertussen ontwikkelden we nieuwe online diensten. Voorleesfilmpjes voor de allerkleinsten met tips voor de ouders in de digitale voorleestas, de online #blijfthuisquiz, de tips voor leerkrachten en voor jongeren, de vrijwilligers die bleven appen met onze Taalhuisdeelnemers, de online Walk&Talk voor werkzoekenden. We zullen daarmee bezig blijven, want het blijkt een welkome aanvulling voor alles wat we doen in...

  Bekijk details van Zoals het klokje thuis tikt

 • Walk&Talk Online

  11 mei 2020

  Nu de Walk&Talk-bijeenkomsten niet in onze bibliotheken kunnen plaatsvinden, willen we de Walk&Talk de komende maanden online organiseren in samenwerking met Debbie Heijne van De Levende Sollicitatiegids.

  Bekijk details van Walk&Talk Online

 • We gaan binnenkort weer open!

  8 mei 2020

  We zetten alles in het werk om zo snel mogelijk onze deuren weer te openen!

  Bekijk details van We gaan binnenkort weer open!

 • Tweede Kamerdebat over Cultuur & Corona

  6 mei 2020

  De Tweede Kamer sprak op 28 april jl. met minister Van Engelshoven (Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) over de steunmaatregelen voor de culturele sector vanwege de coronacrisis. PvdA fractievoorzitter Asscher vroeg naar de rol van bibliotheken als de samenleving weer opengaat.

  Bekijk details van Tweede Kamerdebat over Cultuur & Corona