De Bieb komt naar je toe! - Boek aan Huis

Gepubliceerd op: 19 maart 2020 14:35

Boek aan huis

De vestigingen van Bibliotheek West-Achterhoek zijn gesloten maar wij bieden iedereen de kans om te blijven lezen. Onze online bibliotheek is geopend om e-books en luisterboeken te downloaden, maar voor wie toch liever een gewoon boek leest bieden wij voor onze leden de BOEK AAN HUIS-service aan.

Zo lang er voldoende medewerkers en vrijwilligers kunnen worden ingezet en met een strikt hygiënisch protocol, kunnen mensen een beroep doen op deze service. 

Alle spelregels op een rij:

  • Aanmelden kan via het Boek aan Huis Aanmeldformulier.
  • Er kunnen geen specifieke titels doorgegeven worden, wel het genre waar de voorkeur naar uitgaat (inclusief jeugdboeken met leeftijdsaanduiding).
  • Er geldt een maximum van 7 boeken per huishouden. Er wordt getracht de boeken binnen een week te bezorgen. Per adres kan op dit moment worden gegarandeerd dat er eens per maand boeken worden gebracht.
  • We nemen geen geleende boeken mee terug. Boeken kunnen worden ingeleverd zodra de bibliotheek weer open is. Alle boeken die je nog thuis hebt zijn automatisch verlengd. En een boete hoef je niet te betalen want Bibliotheek West-Achterhoek is boetevrij. 
  • We behouden ons het recht voor om de service aan te passen of te beëindigen zodra de omstandigheden daar aanleiding voor geven, maar garanderen dat we iedereen zo goed mogelijk blijven helpen.  

Kijk voor het downloaden van e-books en luisterboeken en alle andere info op onze website: www.bibliotheekwestachterhoek.nl/tipsvoorthuis