De Bieb komt naar je toe!

Gepubliceerd op: 19 maart 2020 14:35

Boek aan huis

De vestigingen van Bibliotheek West-Achterhoek zijn gesloten maar wij bieden iedereen de kans om te blijven lezen. Onze online bibliotheek is geopend om e-books en luisterboeken te downloaden, maar voor wie toch liever een gewoon boek leest bieden wij voor onze leden de BOEK AAN HUIS-service aan. Deze service verlenen wij zolang het toegestaan is in verband met overheids-richtlijnen en zo lang wij voldoende medewerkers en vrijwilligers in kunnen zetten zonder dat zij onverantwoorde risico’s lopen.

Aanvragen
Stuur een e-mail naar info@bibliotheekwestachterhoek.nl met uw naam, adres, lidmaatschapsnummer of bel tussen 10.00 en 14.00 uur met onze klantenservice op telefoonnummer 0314-333445.

Geef aan welk genre u graag leest en of er jeugdboeken bij moeten (graag leeftijd van de kinderen vermelden). Er geldt een maximum van 7 boeken per huishouden. Per adres kunnen we op dit moment garanderen dat we eens per maand langskomen. Als het aantal aanvragen erg groot is, moeten we dit misschien naar beneden bijstellen. Onze leden ontvangen daarover bericht.

Wat doen wij?
Met de informatie die wij krijgen zoeken onze medewerkers boeken uit. We leveren deze dan contactloos aan de deur af. Wij doen ons best om de boeken zo snel mogelijk te bezorgen, in ieder geval binnen een week.

Boeken kunnen in principe worden ingeleverd zodra de bibliotheek weer open is. Bibliotheek West-Achterhoek is boetevrij. Ook hierover ontvangen onze leners bericht als we de uitgeleende boeken eerder komen ophalen.

Kijk voor het downloaden van e-books en luisterboeken en alle andere info op onze website: www.bibliotheekwestachterhoek.nl/tipsvoorthuis