Walk&Talk Online

Gepubliceerd op: 11 mei 2020 09:46

Nu de Walk&Talk-bijeenkomsten niet in onze bibliotheken kunnen plaatsvinden, willen we de Walk&Talk de komende maanden online organiseren in samenwerking met Debbie Heijne van De Levende Sollicitatiegids.

Eerste Achterhoekse Walk & Talk Online op 28 mei!

De afgelopen weken namen veel werkzoekenden al enthousiast deel aan de landelijke Walk&Talk Online bijeenkomsten. Deze werden als positief ervaren. Eén van de deelnemers: “Debbie, weer blij met deze online bijeenkomst, geeft me toch weer een boost om met je aandachtspunten aan de slag te gaan. Bedankt!”

Het thema van de eerste Walk&Talk die we als Bibliotheek West-Achterhoek en De Levende Sollicitatiegids gezamenlijk organiseren is:Hoe verandert corona je zoektocht naar werk? Wat moet je anders doen? Welke kansen kun je ontdekken en hoe doe je dat dan?

Samen met Debbie Heijne van De Levende Sollicitatiegids gaan we met al deze vragen aan de slag tijdens de eerste van vier Walk&Talk Online bijeenkomsten. Met haar positieve en praktische aanpak heeft Debbie verfrissende ideeën om kansen te ontdekken in onze snel veranderende arbeidsmarkt.

Op donderdag 28 mei ben je van harte welkom om mee te doen met deze eerste Walk&Talk Online! We starten om 10 uur, de bijeenkomst duurt tot uiterlijk 11.30 uur.

Deelname is kosteloos en vrijblijvend. Je kunt je hieronder aanmelden. Je ontvangt dan op woensdag 27 mei de inloggegevens en een uitleg voor je deelname.

Graag tot dan!