Heb je vragen over het Coronavirus?

Heb je vragen over het Coronavirus?

Op deze pagina leggen we je uit wat het Coronavirus is, wat je wel en niet moet doen en waar je hulp en informatie kunt krijgen. Ook staat hier informatie in meerdere talen voor nieuwe Nederlanders.


Uitleg Coronavirus

Landelijk

Vragen? Bel 0800-1351

Heb je vragen over het coronavirus? Dan kun je terecht bij het informatienummer 0800 - 1351 (tussen 08:00 en 22:00 uur). Vanuit het buitenland is het nummer te bereiken door te bellen naar +31 20 205 1351.

Veelgestelde vragen

Info voor ondernemers

Heb je ondernemersvragen? Neem dan contact op met het KvK-Coronaloket. Staat je vraag er niet tussen, bel dan naar het Kamer van Koophandel Adviesteam: 0800-2117. Dit nummer is open van 8.30 tot 17.00 uur.

KvK Coronaloket

Blijf op de hoogte

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) bericht dagelijks de laatste stand van zaken rondom het Coronavirus. Hier vind je de feiten en cijfers en informatie over alle maatregelen van de regering.

Het laatste nieuws

Achterhoek

Veelgestelde vragen

Ondernemers in de regio

Ondernemers die vragen hebben kunnen in Doetinchem terecht bij Laborijn en in Doesburg en Bronckhorst bij de gemeente.

Ondernemers in Doetinchem

Ondernemers in Doesburg

Ondernemers in Bronckhorst

De Gelderlander

De Gelderlander heeft een speciaal dossier "Corona in de Achterhoek" aangemaakt. Hier vind je het laatste nieuws over de ontwikkelingen bij jou in de buurt. Als je op je mobiel de app download word je automatisch op de hoogte gehouden.

Het laatste nieuws

Informatie voor nieuwkomers

Corona Helpdesk voor Statushouders

Hoe werkt het? 
Nieuwkomers kunnen telefonisch hun vragen stellen in het Arabisch of Tigrinya. Indien de medewerker niet direct antwoord kan geven, dan worden ze teruggebeld door onze specialistenteam.