De leukste spelletjes

Niets zo gezellig als samen spelletjes spelen. We hebben de leukste gratis apps op een rijtje gezet. Je kunt ze eenvoudig downloaden op je telefoon of tablet.

1. Scrabble

Online Scrabble spelen? Dat kan met Wordfeud. Het is het populairste online bordspel. Je kunt het met meerdere mensen tegelijk spelen. Via de chat kun je met elkaar communiceren. Let op: je raakt eraan verslaafd.

2. Rummicub

Rummicub online werkt hetzelfde als het bordspel. Het leuke aan de app is dat je ook een privéspel kunt aanmaken, waarvoor je je eigen vrienden en familie kunt uitnodigen.

Tip van Tomas

Op de volgende pagina kan je ook het officiële Rummikub spel online spelen in de browser, helemaal gratis, zonder smartphone.

Dank je wel, Tomas!

3. Triviant

Test je kennis! Het spel Trivia Crack is een variant op het bordspel Triviant. Er zijn 6 categorieën met vragen. Je kunt familie en vrienden uitdagen en samen praten via de chat.

4. Hints

De online variant van Hints heet Draw Something. Je moet raden wat de tegenstander heeft getekend. Je kunt het met meerdere mensen tegelijkertijd spelen.

5. De slimste mens

Het TV programma De slimste mens heeft een hele leuke quizapp gemaakt. Je kunt net zoals op TV de 3-6-9 ronde en de Open Deur ronde spelen. Bij jij de slimste?