Achterhoeks bliefthuus-toernooi i.s.m. De Graafschap

Gepubliceerd op: 17 juni 2020 10:23

Home of Esports

Op woensdag 24 juni, vanaf 15:00 uur, houden we in samenwerking met De Graafschap het derde eSports-toernooi. Doe ook mee, daag je vrienden uit en speel tegen andere supporters van De Graafschap!

Na de twee eerdere succesvolle toernooien, waarin we twee keer 'uitverkocht' waren, willen we op woensdag de 24e opnieuw een leuk toernooi houden. Er kunnen maximaal 128 deelnemers meedoen, meld je dus snel aan!

Meedoen?!


1. Maak een account aan via onderstaande knop (minimale leeftijd 12 jaar);
2. Meld je aan bij ons eSports-toernooi (bliefthuus-toernooi), in het platform van Home of eSports;
3. En speel woensdag 24 juni tegen andere supporters van De Graafschap!
4. Let op: maximaal 128 plekken en vol = vol*.

Spelregels

  • Console: PlayStation 4;
  • Game: FIFA20;
  • Team: clubteams (geen FUT en/of landen).

De opzet is een zogenaamde Round Robin, gevolgd door een Single Elimination knock-out. Alle wedstrijden zijn een 'Best of 1'. Dit betekent dat alle deelnemers worden ingedeeld in groepen. Iedere speler speelt tegen iedere andere speler in de groep (Round Robin).

De winnaars van de groepen en een aantal best geplaatste nummers 2 stromen door naar de volgende ronde. Vanaf dat moment geldt de Single Elimination knock out; als je wint, plaats je je voor de volgende ronde. Als je verliest, lig je uit het toernooi.

Speeldag (woensdag 24 juni)


Als jij je hebt aangemeld, moet je je woensdag 24 juni om uiterlijk 14:30 uur inchecken via de toernooipagina, de button van aanmelden zal veranderen in de check-in button. Voor vragen kan je terecht in Discord-server: (zie deze link voor meer informatie). De eerste wedstrijden beginnen om 15:00 uur.