Zelhem wordt verbouwd

Gepubliceerd op: 1 juni 2021 11:00

Na de verhuizing van onze vestiging in Vorden naar het Kulturhus is nu de vestiging in Zelhem aan de beurt. We gaan niet verhuizen maar we gaan een beetje inkrimpen in het huidige pand.

We zijn weer een paar stappen verder in Zelhem!

1 juni 2021

De vorige week gestucte wand is inmiddels gesausd dus de kasten kunnen er tegenaan. Volgende week kunnen we beginnen met het verplaatsen van een deel van de collectie van het ene naar het andere gedeelte van de bieb.
Het open gedeelte in het plafond is afgewerkt en geschilderd dus ook hieronder kunnen we beginnen met inrichten.
Op dit moment wordt de nis achter de balie omgebouwd voor de nieuwe zelfservice.
Langzaamaan begint het er echt op te lijken en durven we voorzichtig na te denken over wanneer we weer open kunnen.
Daarover volgende week meer!

Het schiet al op

16 mei 2021

De nieuwe tussenwand is klaar en wacht nu op de afwerking. Ook de doorkijk in het plafond is gedicht en hoeft alleen nog maar te worden afgetimmerd. Én, er is een begin gemaakt met de indeling voor de nieuwe kinderhoek!

De werkzaamheden in Zelhem verlopen voorspoedig

4 mei 2021

De aannemer heeft een begin gemaakt het plaatsen van de tussenwand en onze eigen medewerkers hebben kans gezien om de tribune voor de kinderen van de plaats te krijgen met behulp van een autokrik. Het hoekje waar de bank naar toe gaat is al leeggeruimd.
 


Wat gaat er eigenlijk gebeuren?

3 mei 2021

Het gedeelte van de bieb dat in het aangebouwde stuk zit hoort straks niet meer bij de bibliotheek. Daar komt een wand tussen. Het gedeelte waar een kleine cursusruimte zat wordt aangepakt zodat er een mooie grotere ruimte ontstaat.

In die nieuw vormgegeven ruimte kunnen cursussen gegeven worden en je kan er internetten.

Over het tijdspad is nu nog niet zo veel te vertellen maar we zijn vast begonnen met de voorbereidingen zodat de aannemer hopelijk snel kan beginnen.

Stay tuned!