Week van het Lezen en Schrijven

Gepubliceerd op: 31 augustus 2021 15:18

Van 6 tot en met 12 september is het de Week van het Lezen en Schrijven. Kom naar het DigiTaalhuis in de bibliotheek in Doetinchem, Doesburg en Vorden en doe mee aan de activiteiten.

Voor wie?

  • Iedereen die moeite heeft met lezen, schrijven of internet
    Een op de 6 volwassenen in Nederland heeft moeite met lezen, schrijven of internet. In het DigiTaalhuis in de bibliotheek organiseren we diverse cursussen om je hiermee te helpen.

  • Professionals
    Wil je meer weten over laaggeletterdheid, kom dan langs.

  • Vrijwilligers
    Digitaalhuis West-Achterhoek is dringend op zoek naar vrijwilligers, dus ook als je meer wil weten over verschillende vrijwilligersfuncties ben je van harte welkom.

Wat is er te doen?

Je kan in deze week onder andere deelnemen aan het Escape-spel (10 tot 15 minuten) om zo meer te weten te komen over laaggeletterdheid; wat is het én hoe het voelt om lage basisvaardigheden te hebben en waar loop je dan tegenaan?

Tevens kan je je laten informeren over het Digitaalhuisaanbod in jouw gemeente en deelnemen aan één van de activiteiten.

Wanneer?

Op maandag 6 september van 13.00 tot 16.00 uur organiseert DigiTaalhuis West-Achterhoek activiteiten aan de Linie 4 in Doesburg.

Op dinsdag 7 september van 10.00 tot 16.00 uur organiseert DigiTaalhuis West-Achterhoek activiteiten op het Gemeentehuis Doetinchem.

Op donderdag 9 september van 11:00 - 14:00 uur organiseert DigiTaalhuis West-Achterhoek activiteiten in het Kulturhus in Vorden.

Meer informatie over het DigiTaalhuis vind je ook op onze website: www.bibliotheekwestachterhoek.nl/digitaalhuis