Spreekuren

Informatiepunt Digitale Overheid

Heb je vragen over websites van de overheid? Tegenwoordig kun je van alles regelen via internet. Ook contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Veel mensen vinden dit lastig. Wij helpen je verder bij het Informatiepunt Digitale Overheid.

Digihulp

digihulp

Heb je vragen over het downloaden van e-books, videobellen, internetbankieren, de werking van je mobiel of tablet? Onze medewerkers helpen je graag op weg. Bel de klantenservice voor een afspraak (0314-333445) of vul het vragenformulier in.

Donorregistratie

donorregistratie

De nieuwe donorwet is van kracht. Het is belangrijk dat je een keuze invult. Hier vind je informatie over orgaandonatie en het maken van die keuze. Ook kun je direct contact opnemen met de donorregistratie op 0900 821 21 66.

Formulierencafé

formulierencafe

Moeite met het invullen van formulieren? Kom naar het FormulierenCaf√©! Vrijwilligers van het Buurtplein zitten klaar om je te helpen. Binnenkort ook weer in de bibliotheek. Hou de agenda in de gaten.

Rechtswinkel Achterhoek

rechtswinkel

Een geschil met je huisbaas? Een conflict met je werkgever? Dan kun je terecht bij Rechtswinkel Achterhoek voor gratis advies. Voorlopig alleen via de mail, maar binnenkort ook weer in Bibliotheek Doetinchem.