Computer & Internetcursussen

Cursus Klik & Tik

klik & tik

Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? Of weet je niet goed hoe je iets moet opzoeken op internet? Dan is de basiscursus Klik & Tik iets voor jou.

DigiHulp

digihulp

Iedere week zijn er Digihulp bijeenkomsten in de vestigingen. Aan de hand van een thema krijg je tips & trucs over bijvoorbeeld e-books downloaden, de online catalogus, sociale media etc. Je hoeft je niet in te schrijven. Je kunt gewoon langskomen.

Cursus Digisterker

digisterker

Bijna alle overheidszaken regel je tegenwoordig via internet en met een DigiD. Heb je moeite met websites van de overheid? Volg dan de cursus Digisterker - Werken met de e-overheid.

Volg een online cursus

digitaalhuis online

Leren in je eigen tempo? Thuis of op de computers in de bibliotheek? Dat kan. Er zijn veel online cursussen. We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

IK WIL OOK ONLINE!

Meedoen Roadshow

De campagne IK WIL OOK in Bronckhorst vorig jaar was een groot succes. We zijn op 11 locaties geweest om vragen over internet of de computer te beantwoorden.

Speciaal voor ouderen

speciaal voor ouderen

Bibliotheek West-Achterhoek biedt i.s.m. SeniorWeb en Kruiswerk Achterhoek ook computercursussen aan speciaal voor ouderen.