Computer & Internetcursussen

Cursus Klik & Tik

klik & tik

Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? Of weet je niet goed hoe je iets moet opzoeken op internet? Dan is de basiscursus Klik & Tik iets voor jou.

Cursus Digisterker

digisterker

Bijna alle overheidszaken regel je tegenwoordig via internet en met een DigiD. Heb je moeite met websites van de overheid? Volg dan de cursus Digisterker - Werken met de e-overheid.

SeniorWeb

seniorweb

Bibliotheek West-Achterhoek biedt i.s.m. SeniorWeb ook computercursussen (o.a. Word, Foto's, Windows) en inloopochtenden (Digihulp, Ervaar het OV) aan speciaal voor ouderen.

Volg een online cursus

digitaalhuis online

Leren in je eigen tempo? Thuis of op de computers in de bibliotheek? Dat kan. Er zijn veel online cursussen. We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Artificiële Intelligentie

Koningin Maxima

In 2019 bracht Koningin Máxima een bezoek aan onze bibliotheek voor de aftrap van de cursus Artificiële Intelligentie.

Ik wil ook online

Ik wil ook

De campagne IK WIL OOK in Bronckhorst in 2018 was een groot succes. We zijn op 11 locaties geweest om vragen over internet of de computer te beantwoorden.Hulp nodig?

FormulierenCafé

formulierencafe

Moeite met het invullen van formulieren? Kom naar het FormulierenCafé! Elke dinsdagavond en vrijdagochtend zitten vrijwilligers van Buurtplein voor je klaar.

Rechtswinkel

Rechtswinkel

Een geschil met je huisbaas? Een conflict met je werkgever? Dan kun je terecht bij Rechtswinkel Achterhoek in Bibliotheek Doetinchem voor gratis advies.

Donorregistratie

agenda

De nieuwe donorwet is van kracht. Het is belangrijk dat je een keuze invult. Hier bieden we informatie over orgaandonatie en het maken van die keuze.