Klik & Tik

Klik en tik

Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? Dan is de basiscursus Klik & Tik iets voor jou.

Klik & Tik in de bibliotheek

De cursus Klik & Tik is een online cursus die op de website oefenen.nl staat. Stap voor stap leer je typen, emailen en ga je het internet op. Filmpjes laten zien hoe het werkt en daarna kun je zelf gaan oefenen. In de bibliotheek kun je begeleiding krijgen met het volgen van deze cursus.

Iedereen kan zich aanmelden voor de cursus Klik & Tik. Voor meer informatie kun je bellen met de Klantenservice: 0314-333445.

Ben je werkloos en niet zo goed op de computer?

Laborijn

Speciaal voor de internetcursus Klik & Tik heeft Bibliotheek West-Achterhoek samen met het UWV het initiatief genomen voor een wekelijkse cursusmiddag. Ben je werkloos en niet zo goed op de computer, meld je dan aan bij het UWV.

Ben je cliënt bij ZoZijn?

ZoZijn

Ook cliënten van Estinea de ZoZijn School kunnen de cursus Klik en Tik volgen. Dankzij de ondersteuning van professionals van deze twee instellingen en in samenspraak met De Lichtenvoorde, FatimaZorg, Mee Oost-Gelderland en het Graafschap College kan de bibliotheek deze cursus nu ook op deze manier aanbieden.

Meedoen-arrangement

Meedoen Arrangement

Woon je in Doetinchem en heb je een laag inkomen? Dan kom je misschien in aanmerking voor het Meedoen-arrangement. Tegen inwisseling van punten krijg je dan ook het lesmateriaal vergoed.