Taalcafé

Taalcafé

Wil je nieuwe mensen leren kennen en tegelijkertijd oefenen met Nederlands? Kom dan naar het Taalcafé. Gezellig!

Taalcafé Doesburg is een ontmoetingsplek om de Nederlandse taal te (leren) spreken: een extra mogelijkheid om te oefenen met de taal en nieuwe mensen te leren kennen. Iedere zaterdag van 10.00-11.30 uur kun je aanschuiven aan de leestafel in Bibliotheek Doesburg in de Buurtacademie. 

Er wordt onder leiding van Nederlands sprekende vrijwilligers in kleine groepjes in het Nederlands gesproken over allerlei onderwIn verband met de Coronaregels moet je je van te erpen. Dit wordt gedaan met behulp van bijvoorbeeld een foto, een plaatje of er wordt een taalspelletje gedaan. De sfeer is ontspannen en er wordt een ruime pauze gehouden. Taalcafé Doesburg is een samenwerkingsverband tussen Bibliotheek Doesburg en de Buurtacademie.

Deelname (en dus ook koffie en thee) zijn gratis. 

AANMELDEN
Of een mail te sturen naar: Voor alle Taalactiviteiten in het Taalhuis krijg je eerst een intakegesprek met de Taalhuisdocent. Samen bepalen jullie dan welke ​Taalactiviteit het beste bij jou past. Je kunt een gesprek aanvragen door te bellen met 088-0062999. Of een mail te sturen naar: info@taalhuisachterhoek.nl.