Taalgroep

Taalgroep

Spreek je al een beetje Nederlands, maar wil je meer weten over een bepaald onderwerp? Dan is een Taalgroep iets voor jou!

In de Taalgroepen wordt gekeken naar jouw specifieke behoefte. Wil je beter leren luisteren, lezen, spreken of schrijven. En wat zou je graag beter willen leren? Bijvoorbeeld boodschappen doen, een afspraak bij de dokter of tandarts maken, een gesprekje kunnen voeren met de juf of meester van je kind op school, de nieuwsbrief van school kunnen lezen, of een brief van de gemeente....

Er zijn Taalgroepen in Doetinchem en Hengelo. Nadat je een intakegesprek hebt gehad, word je ingedeeld bij een Taalhuisgroep. Binnen de groep zijn professionele vrijwilligers, die je intensief gaan begeleiden. Zo leer je binnen de kortste keren beter Nederlands en wordt je leven hier een stuk gemakkelijker!

AANMELDEN
Voor alle Taalactiviteiten in het Taalhuis krijg je eerst een intakegesprek met de Taalhuisdocent. Samen bepalen jullie dan welke â€‹Taalactiviteit het beste bij jou past. Je kunt een gesprek aanvragen door te bellen met 088-0062999. Of een mail te sturen naar: info@taalhuisachterhoek.nl.