Meedoen Roadshow

digihulp roadshow

In september gaan we met de WoWi bus toeren door Bronckhorst. We doen 10 locaties aan. Iedereen die vragen heeft over internet kan binnenlopen. Onze mediacoaches staan voor je klaar.

De bibliotheek komt naar je toe!

Roadshow

Bankzaken regelen? Online boodschappen doen? E-book downloaden? Subsidie aanvragen? Paspoort verlengen? Appen met je kleinkind? Belastingaangifte doen? Een vliegticket boeken?

Computers, tablets en mobiele telefoons zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Er komen ook steeds nieuwe producten bij. Denk bijvoorbeeld eens aan de zorgrobot, de virtual reality bril of de 3d printer.

Daarom organiseert Bibliotheek West-Achterhoek ism diverse (zorg)instanties in september een Meedoen Roadshow in de Gemeente Bronckhorst. Met onze bus doen we die maand 10 locaties aan. Iedereen wordt uitgenodigd een kijkje te komen nemen. Je kunt hier uitleg krijgen van professionals en kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen op digitaal gebied.

Hou de agenda in de Huis-aan-Huisbladen, op biebnieuws.nl en sociale media dus in de gaten! Je kunt voor meer informatie ook contact opnemen met Taalhuis Achterhoek: 088-0062999. TOT ZIENS!

Ontdek Het Nu!