Boek the Party

  • Boek the Party

    Vijf avonden vol energie, humor, muziek en flair in Bibliotheek Doetinchem

    Boek hier je ticket

Dé literaire talkshow van de Achterhoek

Na het succes van vorig jaar starten we weer met een nieuw seizoen Boek the Party. Presentatrice Wouke van Scherrenburg stelt op geheel eigen wijze bekende en minder bekende auteurs voor aan het publiek. Met haar brede kennis, haar gevatheid en humor zal ze de gasten interviewen over de meest uiteenlopende onderwerpen. De avond wordt omringd door muziek en na afloop is er natuurlijk een Meet & Greet met de schrijvers.

De organisatie van de avond is in handen van Boekhandel Raadgeep&Berrevoets en Bibliotheek West Achterhoek. Tickets zijn online te koop of bij Boekhandel Raadgeep&Berrevoets


Gasten 12 december 2018

Julia Wouters

julia wouters

De zijkant van de macht
Waarom zijn er zo weinig vrouwen in de politiek? Julia Wouters is politicoloog en was twaalf jaar lang de rechterhand van Lodewijk Asscher.

Murat Isik

Murat Isik

Wees onzichtbaar
Murat Isik heeft al veel literatuurprijzen gewonnen. Wees onzichtbaar gaat over een Turkse jongen die met zijn zusje opgroeit in de Bijlmer in de jaren 80 en 90.

Peter Middendorp

Peter Middendorp

Je bent van mij
Een aangrijpende roman over een jonge boer en vader die zich vergrijpt aan een jong meisje en daarna 13 jaar achtervolgd wordt door een dreigende ondergang.


Muziek op Boek the Party


Gasten 14 november 2018

Sander de Hosson

schrijvers

Slotcouplet
Een longarts die veel patiënten in hun terminale levensfase behandelt, vertelt over de dilemma's daarbij, zowel voor de behandelaar als voor de patiënt.

Roos Schlikker

Roos Schlikker

Moeder van glas
Roos Schilkker beschrijft in dit boek het waargebeurde verhaal over haar moeder, die leed aan een bipolaire stoornis. 

Bas Steman

Bas Steman

Morgan, een liefde
Op onverklaarbare wijze raakt een man overtuigd dat hij in een vorig leven een soldaat uit Wales is geweest die sneuvelde in de Tweede Wereldoorlog.