Spannende Boeken Weken 2018

Karin Slaughter komt naar Doetinchem

Wil je Bestseller Thriller schrijfster Karin Slaughter in het echt ontmoeten? Dat kan op 16 juni in Bibliotheek Doetinchem. Karin houdt een tour door Nederland om haar nieuwste boek "Gespleten" te promoten. Bibliotheek West-Achterhoek en boekhandel Raadgeep & Berrevoets hebben haar weten te strikken. Het begint om 16.30 met een interview door Ineke Lenting (de vertaalster van Karin Slaughter). Ook het publiek kan vragen stellen. Daarna is er een boekverkoop en kun je je boek laten signeren door Karin. Iedereen is welkom. Mis het niet!

Spannende Boeken Weken 2018

De Spannende Boeken Weken lopen dit jaar van 6 t/m 24 juni. In die periode krijg je in de boekhandel het boek "Barst" van Boris Dittrich cadeau bij een besteding van minimaal € 12,50 aan Nederlandstalige boeken.
De Spannende Boeken Weken zetten de thriller als vakantieboek centraal. De vakantie is voor 40% van de Nederlanders het moment om méér boeken te lezen dan normaal. En wist je dat we gemiddeld zo’n zes boeken mee op reis nemen? Welke boeken neem jij mee?

Meer boeken van Karin SlaughterNog meer spannende leestips

Gouden Strop

Spannende e-books

LuisterBieb