Kinderboekenweek 2018

Kom erbij!

Van 3 t/m 14 oktober is het weer Kinderboekenweek. Het thema dit jaar is Vriendschap: 'Kom erbij!'. Ook in Bibliotheek West-Achterhoek worden er leuke activiteiten georganiseerd. Dus kom gezellig samen met je vrienden!

Kinderboekenweek 2018 acties!

En wist je dat?

Boekstart

boekstart

Voor ouders met baby's organiseren we gratis Boekstart bijeenkomsten. Het is altijd supergezellig en goed voor je kind natuurlijk!

Stripboeken

stripboeken

Wist je dat Bibliotheek West-Achterhoek ook stripboeken heeft? Je kunt ze lenen, maar je kunt ook lekker in de bieb gaan zitten lezen.

Halloween

halloween

Vlak na de KinderboekenWeek is er in Bibliotheek Doetinchem altijd een superscary Halloweenparty. Kom ook en neem je vrienden mee!

Leesapps

leesapps

Er zijn heel veel leuke (leren) lezen apps. De bibliotheek heeft ze voor je verzameld en beoordeeld. Voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

E-books

ebooks

Bij de bibliotheek kun je, als je lid bent, gratis ebooks lenen. We hebben een uitgebreide jeugdcollectie. Ook handig voor op vakantie.

Jeugdbibliotheek

jeugdbibliotheek

Wil je lekker wegdromen in een boek? Of zoek je naar informatie over een onderwerp voor een proefwerk? Kijk eerst in de Jeugdbibliotheek!