Ja, ik wil lid worden!

hier inschrijven

Je kunt bij Bibliotheek West-Achterhoek 2 soorten jaarabonnementen nemen. Het E-BOOK abonnement of, voor slechts een paar euro meer, het ALLES-IN-1 abonnement. Het lidmaatschap  t/m 17 jaar is gratis!

Met een E-BOOK abonnement kun je alleen e-books lenen. Met het ALLES-IN-1 abonnement kun je niet alleen ebooks lenen, maar heb je ook toegang tot 2 miljoen boeken, luisterboeken, tijdschriften, dvd's en muziek. Bovendien kun je in de bibiotheek werken, studeren, gratis internetten en een krantje lezen. En je krijgt ook nog eens korting op bibliotheekactiviteiten. Én.... een gratis partnerpas. 

Je kunt bij Bibliotheek West-Achterhoek maandelijks betalen. Dat betekent dat je van dit alles kunt profiteren voor slecht € 4,13 per maand!

Met je bibliotheekpas kun je zelfs lenen in elke openbare bibliotheek in Nederland!!

Lees meer over:

Inschrijven is makkelijk!

hier inschrijven

Iedereen kan zich inschrijven in de bibliotheek of online via de inschrijfknop.

Schrijft u online in dan hebt u kennis genomen van onze algemene voorwaarden.

Betalen met iDEAL

U kunt zich online inschrijven. Na het inschrijven krijgt u een bevestigingsmail. Om uw inschrijving definitief te maken moet u de link in die mail activeren. Daarna kunt u inloggen met het tijdelijke gebruikersnummer en indien gewenst betalen met iDEAL. Uw pas ligt binnen 3 werkdagen klaar in de bibliotheek.

Betaling per automatische incasso levert u € 2,00 korting op

Als u zich ingeschreven heeft via de website, maar graag voortaan per automatische incasso wilt betalen, dan kunt u dat doorgeven als u uw pas ophaalt. U kunt uw pas ophalen tijdens de openingsuren.

Gastlenen

Geef de bibliotheek cadeau!

Moederdag, vaderdag, verjaardag... Wil je iemand eens bijzonder verrassen: wat is een mooier cadeau dan de Bibliotheek? Met een Bibliotheekbon geef je iemand een heel jaar lang ontspanning, inspiratie, verleiding en verdieping cadeau: toegang tot 2 miljoen boeken, e-books, luisterboeken, tijdschriften, dvd's, games, te veel voor woorden... En ook nog eens korting op veel  activiteiten in de Bibliotheek.