Vacatures

diemen en van gestel

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Wij zijn op zoek naar:

Stagiair Digital Signage

(36u p/w)

Met het project digital signage ga je de communicatie met klanten en bezoekers ontwikkelen.

Je ontwikkelt de content van onze digital signage. Je maakt helder welke informatie er gecommuniceerd gaat worden en voor welke doelgroep(en). Dit alles in samenhang met alle andere communicatie uitingen zoals een nieuwsbrief en de website. Je gaat daarvoor op bezoek bij collega-bibliotheken om naar voorbeelden te zoeken en bespreekt wat je hebt uitgevonden. Jouw eigen ideeën kun je hier ook in kwijt.

Samen met de medewerkers van het team Marketing en PR werk je samen in een team om de “digital signage” vorm te geven. Samenwerken, organiseren en plannen maar ook creativiteit en vindingrijkheid zijn hierin jou leerdoelen.

Wie ben je?
Je zit in je laatste jaar van de Mbo-opleiding Media Vormgever (niveau 4). Je vindt het leuk om nieuwe dingen uit te werken en zoekt graag dingen uit die je nog niet kent. Je bent een echte ontwikkelaar van nieuwe toepassingen. Met onze begeleiding ga je een projectplan opstellen en uitvoeren.

Wat bieden wij?
Je kunt bij de bibliotheek je kennis toegankelijk maken voor een groot publiek, de bibliotheek vindt het belangrijk dat mensen zich ontwikkelen. Heb je vragen of wil je extra dingen leren, dan bieden wij daar altijd scholing en begeleiding voor aan. We bieden een passende stagevergoeding en een vergoeding van je reiskosten als je op werkbezoek gaat bij andere bibliotheken.

Voor meer informatie kun je bellen met Peter de Boer: 0654311449
Je gemotiveerde sollicitatie met CV kun je tot 31 december mailen naar: p.deboer@bibliotheekwestachterhoek.nl

Vrijwilligers

Bibliotheek West Achterhoek is op zoek naar vrijwilligers voor diverse vestigingen. Hierbij denken we aan mensen die graag tijdens openingsuren klanten willen assisteren en de bibliotheekmedewerkers willen ondersteunen.