Vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Wij zijn op zoek naar:

Uitvoerder sorteercentrum M/V

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een teamplayer, die zich thuis voelt in een informele en platte organisatie met een hands-on mentaliteit.

Als uitvoerder sorteercentrum heb je VMBO tl werk- en denkniveau en ben je samen met je collega`s verantwoordelijk voor de beheersing van de gehele goederenstroom van en naar onze vestigingen. Het is jouw verantwoordelijkheid om de logistiek op een optimale wijze te laten verlopen. Je zorgt voor de dagelijkse begeleiding van het team op de werkvloer en de bewaking van de interne logistieke processen, zodat de werkzaamheden veilig, efficiënt en correct worden uitgevoerd. Je bent een meewerkend voorman/vrouw en staat graag midden tussen de mensen. Hiervoor is het belangrijk dat je goed kunt plannen, zorgvuldig kunt werken en goed met mensen om kunt gaan.Je hebt een bijsturende- en controlerende rol met een diversiteit aan werkzaamheden en je bent ook zelf actief op de werkvloer. Je vindt het een uitdaging om onze logistieke organisatie te verbeteren en verder te optimaliseren.

Jouw profiel
• Je hebt bij voorkeur een aantal jaren ervaring in een logistieke omgeving
• Je bent in bezit van een BHV diploma of bereid dit te halen
• Je hebt ervaring met automatiseringssystemen
• Je bent stressbestendig en oplossingsgericht
• Je bent kwaliteitsbewust en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel
• Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal
• Je bent sociaal vaardig en kunt goed met mensen omgaan

Wij bieden
een contract voor in eerste instantie 1 jaar wat daarna omgezet kan worden in een vast dienstverband. Per 1 mei hebben we 32 uur, eventueel te verdelen over 2 medewerkers met een minimum aantal uren van 18 en onderling overleg over de invulling hiervan.

Wij bieden je een brede en afwisselende functie in een informele en ambitieuze organisatie. Salaris conform CAO Bibliotheken in schaal 3 inclusief een eindejaar uitkering.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken je jezelf in deze profielschets. Kom dan ons team versterken!

Stuur je CV met motivatie vóór 16 maart naar Bibliotheek West-Achterhoek ter attentie van Peter de Boer: p.deboer@bibliotheekwestachterhoek.nl 

De eerste gesprekken zijn op 23 en 24 maart. Deze vacature staat zowel intern als extern open.


 

Vrijwilligers

Bibliotheek West Achterhoek is op zoek naar vrijwilligers voor diverse vestigingen. Hierbij denken we aan mensen die graag tijdens openingsuren klanten willen assisteren en de bibliotheekmedewerkers willen ondersteunen.