Vrijwillig docent cursus Klik & Tik

klik en tik

Bibliotheek West Achterhoek is op zoek naar Klik&Tik-vrijwilligers voor de vestiging Doetinchem. Hierbij denken we aan mensen die anderen graag op weg helpen in de digitale wereld. Hoe gebruik ik een muis? Hoe start ik mijn pc goed op? Hoe maak ik een e-mailaccount aan? Hoe kan ik online aankopen doen? Dit zijn allemaal vragen die in een Klik&Tik-cursus aan bod komen.

Wat moet je als vrijwilliger kunnen?

Als vrijwilliger ben je gedurende de klik&tik-cursus van 10 weken beschikbaar voor het geven van de training aan deelnemers tijdens de middaguren. Je bent klantgericht en hebt plezier in het helpen van mensen die op zoek zijn naar digitale antwoorden. Uiteraard ben je handig met computers en heb je een portie geduld.

Wij bieden

Een leuke verantwoordelijke functie op vrijwillige basis. Samenwerking in een enthousiast team digitale experts, bibliotheekmedewerkers, deelnemers en de Taalhuiscoƶrdinator. De mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen onze organisatie en om gebruik te maken van ons aanbod van trainingen. Een verzekering en eventueel een reiskostenvergoeding. En natuurlijk een abonnement bij Bibliotheek West Achterhoek.

Heb je belangstelling voor deze functie?

Bel onze Taalhuiscoƶrdinator Astrid Verburg op 06-47387001 of stuur een e-mail met bij voorkeur een c.v. erbij naar a.verburg@bibliotheekwestachterhoek.nl.