Vakantie Openingstijden

Tijdens de schoolvakanties is de bibliotheek gewoon open. Een aantal vestigingen hebben wel aangepaste openingstijden. Hieronder een overzicht voor 2017.

Doesburg

Tijdens de bouwvak (zuid 31 juli tot en met 18 augustus) is de bibliotheek op de zaterdagen 5, 12 en 19 augustus gesloten. Verder normale openingstijden.

Doetinchem

Bibliotheek Doetinchem heeft geen aangepaste openingstijden tijdens de schoolvakanties.

Hengelo

Tijdens de bouwvak (midden 24 juli tot en met 11 augustus) vervalt de dinsdagavond en is de bibliotheek  open van 14.00-17.30 uur. Verder normale openingstijden.

 

Steenderen

Tijdens de zomervakantie van 8 juli tot en met 20 augustus heeft het Servicepunt bibliotheek Steenderen gewijzigde openingstijden. Als basisschool De Pannevogel open is, kunt u altijd terecht. De computer om materialen terug te brengen of mee te nemen staat altijd aan. Er zijn dan geen vrijwilligers aanwezig. Wel staat er een telefoon waarmee u direct de Klantenservice van Bibliotheek West-Achterhoek aan de lijn krijgt.Tijdens de zomervakantie is iedere woensdagmorgen van 9.00-12.30 uur een bibliotheekmedewerker aanwezig. 

Vorden

 

Tijdens de bouwvak (midden 24 juli tot en met 11 augustus) geopend op  dinsdag tot en met zaterdag van 10.00-12.00 uur.

 

Oldershove

De bibliotheek in Oldershove heeft geen aangepaste openingstijden in de zomer.

Zelhem

Tijdens de bouwvak (midden 24 juli tot en met 11 augustus) vervalt de vrijdagavond en is de bibliotheek open van 14.00-17.30 uur.  Verder normale openingstijden.