Vestigingen en openingstijden

 • Bibliotheek Doesburg Bekijk details

  Bibliotheek Doesburg is gevestigd in een multifunctioneel gebouw. In het gebouw zijn ook de Buurtacademie, welzijnsinstelling Caleidoz en Stichting Thuiszorg Midden-Gelderland gevestigd. De bibliotheek is een verrassende en inspirerende omgeving waar ruimte is voor iedereen! Boeken, e-books, luisterboeken, cursussen, spreekuren, taalhuis, activiteiten voor ouders en kinderen, kranten en tijdschriften of internetten, je vindt het in de bibliotheek!

  Bekijk details van Bibliotheek Doesburg

 • Bibliotheek Doetinchem Bekijk details

  De bibliotheek is gevestigd in 't Brewinc. ’t Brewinc is het centrum voor kennis en ontmoeting, van informatie, cultuur, recreatie en educatie. Naast Bibliotheek West-Achterhoek vindt u in 't Brewinc: Erfgoedcentrum Achterhoek en Liemers (voorheen Staring Instituut en Achterhoeks Archief), Stichting Senioren Ontmoetingspunt en Elver met dagbesteding en Tesoro Eten & Drinken (door Elver). De bibliotheek is een verrassende en inspirerende omgeving waar ruimte is voor iedereen! Boeken, e-books, luisterboeken,...

  Bekijk details van Bibliotheek Doetinchem

 • Bibliotheek Hengelo (Gld) Bekijk details

  De bibliotheek is een verrassende en inspirerende omgeving waar ruimte is voor iedereen! Boeken, e-books, luisterboeken, cursussen, spreekuren, taalhuis, activiteiten voor ouders en kinderen, kranten en tijdschriften of internetten, je vindt het allemaal in de bibliotheek!

  Bekijk details van Bibliotheek Hengelo (Gld)

 • Bibliotheek Vorden Bekijk details

  De Vordense bibliotheek is gevestigd in het Kulthurhus aan de Raadhuisstraat. De bibliotheek is een verrassende en inspirerende omgeving waar ruimte is voor iedereen! Boeken, e-books, luisterboeken, cursussen, activiteiten voor ouders en kinderen, kranten en tijdschriften of internetten, je vindt het allemaal in de bibliotheek!

  Bekijk details van Bibliotheek Vorden

 • Bibliotheek Wehl in Woonzorgcomplex Oldershove Bekijk details

  Servicepunt Wehl is onbemand open. Houd onze nieuwsbrief, website en sociale media in de gaten voor de laatste berichtgeving. We zien ernaar uit iedereen weer in onze bibliotheek te ontmoeten! Wij doen ons best zoveel mogelijk open te zijn. Maar het kan voorkomen dat een vestiging onverwacht eerder moet sluiten of een dagdeel dicht is. Wij kunnen door Corona minder mensen inzetten op dit moment, waardoor het soms even duurt voor er vervanging gevonden is. Wij hopen op je begrip hiervoor. Bibliotheek...

  Bekijk details van Bibliotheek Wehl in Woonzorgcomplex Oldershove

 • Bibliotheek Zelhem Bekijk details

  De bibliotheek in Zelhem is gevestigd in een voormalige woonboerderij en is een verrassende en inspirerende omgeving waar ruimte is voor iedereen! Boeken, e-books, luisterboeken, cursussen, spreekuren, activiteiten voor ouders en kinderen, kranten en tijdschriften of internetten, je vindt het allemaal in de bibliotheek!

  Bekijk details van Bibliotheek Zelhem

 • Servicepunt Steenderen Bekijk details

  Het Servicepunt in Steenderen is weer beperkt open. De bibliotheek heeft een ruime keus voor kinderen, jongeren en volwassenen. Daarnaast kunnen andere materialen gratis gereserveerd worden uit één van de andere vestigingen van Bibliotheek West-Achterhoek. Denkt u hierbij aan en informatieve boeken. Reserveren kan vanuit huis of in de bibliotheek. Voor hulp of vragen is er op vaste tijden een medewerker of vrijwilliger van de bibliotheek aanwezig. Die tijden vindt u hieronder.

  Bekijk details van Servicepunt Steenderen

 • Telefonische Klantenservice alle vestigingen Bekijk details

  KLANTENSERVICE IS BEREIKBAAR VAN MAANDAG TM VRIJDAG VAN 10.00-17.00 UUR. IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS ZIJN ER AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN VOOR DE VESTIGINGEN VAN BIBLIOTHEEK WEST-ACHTERHOEK. DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN VIND JE OP ONS LIVEBLOG. Wij doen ons best zoveel mogelijk open te zijn. Maar het kan voorkomen dat een vestiging onverwacht eerder moet sluiten of een dagdeel dicht is. Wij kunnen door Corona minder mensen inzetten op dit moment, waardoor het soms even duurt voor er vervanging gevonden...

  Bekijk details van Telefonische Klantenservice alle vestigingen