Midzomer Online Biebfestival

Wat leuk dat je er bent!

Geen festivals deze zomer. Dat kan niet, dachten we. Wij gaan gewoon een online festival organiseren op de langste dag van het jaar: Midzomer 24 juni. Wat kregen we een leuke reacties van iedereen! In no time hadden we een geweldig programma. Alle tenten zijn geboekt. Je kunt overal naar binnen, want het is gratis!

Het Festival was een groot succes! Je kunt nog een paar dagen nagenieten.

Plattegrond

Je kunt op 2 manieren het festival bezoeken. 1. Scroll naar beneden, lees wat er te doen is en klik op de knoppen van het evenement waar je naartoe wilt. 2. Of download de plattegrond en klik op de plaatjes in de pdf om direct een tent binnen te gaan. 

Wat gebeurt wanneer?

Er zijn 3 programmaonderdelen die een vaste tijd hebben, het BliefThuus Toernooi, de #Blijfthuisquiz en Boek the party. De rest van de tentjes zijn de hele dag open.

BliefThuus toernooi

bliefthuus

Om 15.00 uur start de speciale BliefThuus competitie van De Graafschap. Heb je je nog niet ingeschreven, doe dat dan nog snel! 

Meer info en aanmelden

#blijfthuisquiz

blijfthuisquiz

Om 18.45 start onze #Blijfthuisquiz voor jongeren op YouTube. Er zijn weer mooie prijzen te winnen. Zorg dat je erbij bent!

Meld je aan

Voorleesestafette

voorleesestafette

Zin in een "lekker" boek? Wij, de medewerkers van Bibliotheek West-Achterhoek, lezen voor uit De vrouwenslagerij van Ilja Gort. Ieder hoofdstuk wordt het stokje doorgegeven. 

Kom binnen

Gery Groot Zwaaftink

Gery Groot Zwaaftink

Wie kent hem niet? De Achterhoekse troubadour en verhalenverteller Gery Groot Zwaaftink geeft een speciaal optreden voor het Midzomer Online Biebfestival. 

Wat leuk! Daar wil ik naartoe.

Speurtocht

Speurtoch

Terwijl jij zit te genieten van Gery Groot Zwaaftink, kan je kind meedoen aan een speurtocht. Zoek de letters in de foto's. Samen vormen ze een woord.

Naar de speurtochttent

Bieb Quizchallenge

biebwatch

Voor kinderen van 8-12 jaar hebben we een online Bieb QuizChallenge op Kahoot georganiseerd. Doe mee. Je kunt leuke prijzen winnen!

Durf jij het aan?

Biebfestival Journaal

Frans Miggelbrink interviewt bekende Achterhoekers die ook op het festival rondlopen.

Bekijk het hele festival journaal

De Graafschap

Sporttent

Het voetbal ligt even stil, maar De Graafschap hoef je  niet te missen. Zelfs niet op een Biebfestival!

Kom binnen in de sporttent

Kleine voorleesmarathon

voorlezen is leuk

Zijn je kinderen nog klein? Laat ze dan met opa en oma naar de Voorleesmarathon tent gaan. Dan zijn ze de hele dag zoet.

Voorlezen is leuk!

Concerten

biebwatch

Muziek mag natuurlijk niet ontbreken op een festival! Geniet van optredens van Mitch Lodewick, Sandra van Reys, Meike & Jeanne, Emma & Wies!

Ik wil dansen!


Volg ons ook op via BiebNieuws op Sociale Media