Bibliotheek West-Achterhoek Liveblog

Resultaat 1 - 10 (van 255)

 • Kinderboekenweek Bekijk details

  19 september 2023

  Van 4 t/m 15 oktober is de Kinderboekenweek. Het thema dit jaar is Bij mij thuis. Kom je ook naar de bibliotheek?

 • Kom in de herfstvakantie naar BIEBlab Bekijk details

  17 september 2023

  Zit jij in groep 5, 6, 7 of 8 en vind je het een uitdaging om je eigen woonomgeving in Scratch te ontwerpen waarin alles mogelijk is? Kom dan in de herfstvakantie naar ons BIEBlab in de bibliotheek in Doetinchem!

 • Alzheimer Fluisteren Bekijk details

  15 september 2023

  Van 21 september tot 19 oktober is in het Klokhuis in Zelhem de bijzondere expositie Alzheimer Fluisteren te zien. Deze expositie is een samenwerking tussen Bibliotheek West-Achterhoek en het Klokhuis en is ontwikkeld door actrice Adelheid Roosen.

 • Café Doodgewoon Bekijk details

  14 september 2023

  Café Doodgewoon is een ontmoetingsplek waar thema’s over palliatieve zorg en het levenseinde besproken worden. Op 31 oktober wordt er in Bibliotheek Doetinchem een middag georganiseerd rond het thema "Rouw is de achterkant van liefde".

 • Inspiratieavond voor meesters, juffen en pabostudenten Bekijk details

  13 september 2023

  Het is weer tijd voor onze jaarlijkse inspiratieavond! Dé voorbereiding op de Kinderboekenweek. Een heerlijke avond om je te laten inspireren en onder te dompelen in kinderboeken.

 • Expositie Terwijn & Terwijn Bekijk details

  13 september 2023

  Broer en zus Frits en Jacqueline Terwijn schilderen al bijna hun hele leven. Een bijzondere expositie in de Brewincgalerij in Bibliotheek Doetinchem.

 • Achterhoekers in Amerika Bekijk details

  13 september 2023

  Op 19 september vertellen genealogisch onderzoeker Mary Risseeuw, podcastmaakster Joske Meerdink en auteur en journalist Bert Wagendorp verhalen over de ondergang van de Phoenix en over Achterhoekers die in de 19e eeuw naar Amerika emigreerden.

 • Boekenweek van Jongeren Bekijk details

  13 september 2023

  Van 15 t/m 24 september is dit jaar de Boekenweek van Jongeren. Haal gratis de 3PAK verhalenbundel op in de boekhandel!

 • Doe mee aan de prijsvraag over vrijheid! Bekijk details

  2 september 2023

  Wat betekent Vrijheid voor jou? Dat is de titel van een prijsvraag in de Achterhoek, Liemers en de Duitse grensstreek. Iedereen, van jong tot oud, kan meedoen door een verhaal of gedicht te schrijven van maximaal 400 woorden over wat vrijheid voor jou betekent. Een mooie foto of tekening met een korte tekst mag ook.

 • Leerwerkloket Achterhoek komt naar je toe! Bekijk details

  1 september 2023

  Heb jij vragen over leren en werken? Op 20 september is het Leerwerkloket Achterhoek aanwezig in Bibliotheek Doetinchem. Kom langs!

Paginanavigatie