Bibliotheek West-Achterhoek Liveblog

Resultaat 1 - 10 (van 184)

 • Letterpretpakket voor kinderen Voorleesexpress Bekijk details

  2 augustus 2022

  Wat een mooie actie! Vorige week hebben we de kinderen van de Voorleesexpress in Doesburg en Doetinchem blij gemaakt met het Bollebozen Letterpretpakket.

 • Webinar Meertaligheid met Özcan Akyol Bekijk details

  31 juli 2022

  Op donderdag 1 september is er een webinar Meertaligheid: werk aan een meertalige leescultuur thuis, in de kinderopvang en op school. Steeds meer kinderen groeien op met een andere thuistaal dan het Nederlands. Wat betekent dit voor de kinderopvang en het onderwijs, en ook voor (de samenwerking met) de Bibliotheek? Hoe kan een rijke meertalige leescultuur bijdragen aan de taalontwikkeling van de kinderen? En hoe betrek je de ouders hierbij?

 • Op zoek naar een nieuwe baan? Bekijk details

  30 juli 2022

  Wil je meer weten over wat Coachpraktijk Achterhoek voor je kan betekenen in je zoektocht naar werk? Kom dan op 25 augustus 2022 naar de 𝗪𝗮𝗹𝗸 & 𝗧𝗮𝗹𝗸 in Bibliotheek Doetinchem.

 • Nieuwe tijdschriften in de TijdschriftenBieb Bekijk details

  24 juli 2022

  In de zomer van 2022 zijn er een paar mooie nieuwe tijdschriften in de TijdschriftenBieb bijgekomen, zoals Ouders van Nu en Flow. Download de app, handig voor op vakantie!

 • Lintje voor Tante Rikies Voorleesteam Bekijk details

  20 juli 2022

  Wat een eer! Collega Resy Oonk mocht op het hoofdpodium van de Zwarte Cross een lintje in ontvangst nemen voor het hele Voorleesteam van de bibliotheek.

 • Vakantielezen Bekijk details

  16 juli 2022

  Vakantielezen is hét leesprogramma voor de zomervakantie. Kinderen (en ouders) ontdekken dat je door te lezen kunt reizen naar andere landen. Met Vakantielezen kunnen jullie tot en met 4 september thuis aan de slag. Dus ga mee op reis!

 • Achterhoeks dialect op school Bekijk details

  15 juli 2022

  Wiesneus, een programma voor scholen over het Achterhoeks dialect is een groot succes.

 • 100 meertalige voorleesfilmpjes Bekijk details

  14 juli 2022

  Wat een mooi initiatief! Om het (voor)leesplezier in meertalige gezinnen te stimuleren, worden 100 voorleesfilmpjes in het Arabisch, Pools en Turks beschikbaar gesteld via Jeugdbibliotheek.nl.

 • Zwarte Cross Bekijk details

  6 juli 2022

  14 juli gaat het feest weer beginnen. Met een heleboel bibliotheekmedewerkers vormen we op de Zwarte Cross Tante Rikies voorleesteam.

 • Schrijfwedstrijd Bekijk details

  4 juli 2022

  De bibliotheek is een bijzondere plek. Je kan er van alles! Van boeken lenen en meedoen aan cursussen tot debatteren. Is de bibliotheek voor jou ook zo bijzonder? Klim in de pen en vertel ons waarom.

Paginanavigatie