Adressen en openingstijden

Openingstijden op een rij

Tijdens feestdagen en/of vakantieperiodes kunnen de openingstijden ook afwijken.  Bekijk ze hier!

 • Bibliotheek Doesburg Bekijk details

  Bibliotheek Doesburg is gevestigd in het Stadskantoor in Doesburg waar ook de Gemeente Doesburg, het Streekarchief (SALD), de Buurtacademie, welzijnsinstelling Caleidoz en Stichting Thuiszorg Midden-Gelderland gevestigd zijn. De bibliotheek is een verrassende en inspirerende omgeving waar ruimte is voor iedereen! Boeken, e-books, luisterboeken, cursussen, spreekuren, taalhuis, activiteiten voor ouders en kinderen, kranten en tijdschriften of internetten, je vindt het in de bibliotheek!

 • Bibliotheek Doetinchem Bekijk details

  De bibliotheek is gevestigd in 't Brewinc. ’t Brewinc is het centrum voor kennis en ontmoeting, van informatie, cultuur, recreatie en educatie. Naast Bibliotheek West-Achterhoek vindt u in 't Brewinc: Erfgoedcentrum Achterhoek en Liemers (voorheen Staring Instituut en Achterhoeks Archief), Stichting Senioren Ontmoetingspunt en Elver met dagbesteding en Tesoro Eten & Drinken (door Elver). De bibliotheek is een verrassende en inspirerende omgeving waar ruimte is voor iedereen! Boeken, e-books, luisterboeken,...

 • Bibliotheek Hengelo (Gld) Bekijk details

  De bibliotheek is een verrassende en inspirerende omgeving waar ruimte is voor iedereen! Boeken, e-books, luisterboeken, cursussen, spreekuren, taalhuis, activiteiten voor ouders en kinderen, kranten en tijdschriften of internetten, je vindt het allemaal in de bibliotheek!

 • Bibliotheek Vorden Bekijk details

  De Vordense bibliotheek is gevestigd in het Kulturhus aan de Raadhuisstraat. De bibliotheek is een verrassende en inspirerende omgeving waar ruimte is voor iedereen! Boeken, e-books, luisterboeken, cursussen, activiteiten voor ouders en kinderen, kranten en tijdschriften of internetten, je vindt het allemaal in de bibliotheek!

 • Bibliotheek Wehl in Woonzorgcomplex Oldershove Bekijk details

  Servicepunt Wehl is onbemand open. Bibliotheek Wehl is gevestigd in Woonzorgcomplex Oldershove. U kunt er tijdens de openingsuren van Oldershove terecht om in te leveren, te lenen, tijdschriften en kranten te lezen, te internetten enz. Voor hulp of vragen is er op vaste tijden een medewerker of vrijwilliger van de bibliotheek aanwezig. In Oldershove vindt u een collectie romans en tijdschriften voor volwassenen. Gereserveerde materialen uit andere vestigingen kunt u in Oldershove afhalen. De bibliotheek...

 • Bibliotheek Zelhem Bekijk details

  De bibliotheek in Zelhem is gevestigd in een voormalige woonboerderij en is een verrassende en inspirerende omgeving waar ruimte is voor iedereen! Boeken, e-books, luisterboeken, cursussen, spreekuren, activiteiten voor ouders en kinderen, kranten en tijdschriften of internetten, je vindt het allemaal in de bibliotheek!

 • Servicepunt Steenderen Bekijk details

  Het Servicepunt in Steenderen is weer beperkt open. De bibliotheek heeft een ruime keus voor kinderen, jongeren en volwassenen. Daarnaast kunnen andere materialen gratis gereserveerd worden uit één van de andere vestigingen van Bibliotheek West-Achterhoek. Denkt u hierbij aan en informatieve boeken. Reserveren kan vanuit huis of in de bibliotheek. Voor hulp of vragen is er op vaste tijden een medewerker of vrijwilliger van de bibliotheek aanwezig. Die tijden vindt u hieronder.

 • Telefonische Klantenservice alle vestigingen Bekijk details

  KLANTENSERVICE IS BEREIKBAAR VAN MAANDAG TM VRIJDAG VAN 10.00-17.00 UUR. Klantenservice is de helpdesk voor alle klanten van de bibliotheek West Achterhoek. Met vragen over uw geleende materialen, contributie, adresgegevens, nota's of andere zaken die te maken hebben met uw bibliotheekgebruik kunt u contact opnemen tijdens de openingstijden van klantenservice. U kunt ook mailen naar ons algemene mailadres.