Werk zoeken

DigiTaalhuis

Kom naar Walk & Talk online!

taal en werk

Op zoek naar je volgende baan en kun je wel wat hulp gebruiken? Kom dan naar de gratis Walk&Talk bijeenkomsten. Nu ivm Corona online.

Klik & Tik

walk en talk

Ben je werkloos en niet zo goed op de computer? Bibliotheek West-Achterhoek geeft normaal gesproken wekelijkse cursusmiddag Klik & Tik. Maar je kunt nu ook zelf vast beginnen met oefenen.

“Ken je het gevoel van opluchting dat je een probleem niet in je eentje hoeft op te lossen? Ik hoor vaak van deelnemers dat ze dat ervaren bij Walk&Talk in de bieb” -  “Dank je wel voor het organiseren van de meeting Walk&Talk, het was zeker informatief te noemen” -  “Jullie hebben samen een krachtig event neergezet, grote pluim voor jullie!” 

— Bron: Begeleider en deelnemers Walk&Talk


Een leven lang leren

klik en tik

Blijf je ontwikkelen! We hebben een aanbod van interessante online cursussen en trainingen samengesteld. Leden van de Bibliotheek kunnen deze gratis volgen.

Werkervaring

vrijwilligers

Vrijwilligerswerk is een leuke manier om werkervaring op te doen. Én het staat goed op je CV. Bij Bibliotheek West-Achterhoek zijn er veel mogelijkheden.

DigiTaalhuis online

online cursussen

Thuis vanuit je luie stoel oefenen? Of op de computers in de bibliotheek? Dat kan. Er zijn veel online cursussen. We hebben ze voor je op een rijtje gezet.


Leestips