Bibliotheek West-Achterhoek Liveblog

Resultaat 11 - 20 (van 184)

 • Zomerlezen Bekijk details

  3 juli 2022

  In de zon of in de schaduw, lekker thuis of ver weg, op Schiphol of in de trein... Vind een fijn plekje en lezen maar!

 • Donatie Rotary Bekijk details

  3 juli 2022

  We zijn bijzonder vereerd dat de Bibliotheek West-Achterhoek in het kader van het 85 jarig bestaan van de Roteryclub Doetinchem een cadeaucheque van € 850 overhandigd kreeg.

 • Mart Smeets komt naar Doetinchem Bekijk details

  15 juni 2022

  Radio- en televisiepresentator, journalist en sportcommentator MART SMEETS wordt op zaterdag 25 juni a.s. door schrijver en wielrenliefhebber Bas Steman geïnterviewd over zijn nieuwste boek: “Rood, wit, blauw in de Tour” in de bibliotheek in Doetinchem.

 • 22 juni zijn wij gesloten Bekijk details

  14 juni 2022

  In verband met een studiedag zijn alle vestigingen van Bibliotheek West-Achterhoek woensdag 22 juni gesloten.

 • Wat brengt jou bij de bibliotheek? Bekijk details

  13 juni 2022

  Kom jij weleens in de bibliotheek? Ben je geen lid? Maar wil je wel graag jouw ervaring delen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Boekstartdag Bekijk details

  12 juni 2022

  Boekstartdag 2022 in Doetichem. Genieten met een hoofdletter G. Wil je nog meedoen met een mini-boekstartbijeenkomst, je kind inschrijven of meedoen met de speurtocht? Kom deze week naar de Boekstartdag in Doesburg, Hengelo (gld) of Zelhem.

 • Het festivalseizoen is begonnen! Bekijk details

  12 juni 2022

  Dat betekent dat ons Voorleesteam weer door de regio reist. Net drie superdagen op Mañana, Mañana achter de rug. En in juli zijn we er natuurlijk bij op de Zwarte Cross!

 • Open dagen Moskee succes! Bekijk details

  8 juni 2022

  Op 4 en 5 juni was Bibliotheek West-Achterhoek aanwezig bij de Open dagen van de Moskee in Doetinchem. Het was heel erg leuk!

 • 11 juni Nationale BoekStartdag! Bekijk details

  31 mei 2022

  Dat vieren we in alle vestigingen van Bibliotheek West-Achterhoek. Kom met je (klein)kind en ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn. Kom het koffertje ophalen, fijn rondsnuffelen in boekjes, een speurtocht lopen met je kindje en doe mee met een gezellige boekstartbijeenkomst.

 • Moord in de Achterhoek! Ben jij erbij? Bekijk details

  9 mei 2022

  Op 8 juni organiseren we een spannende avond met Achterhoekse thriller schrijfster Corine Hartman. De avond begint met een kort verhaal “Vallende Ster”, over de moord op een soapactrice. Een whodunnit waarbij je als bezoeker kunt meespeuren naar wie de dader is en wat het motief is. Wie het goed raadt maakt kans op een literair juweeltje van haar hand.

Paginanavigatie