Ruimte

Gepubliceerd op: 28 juli 2020 09:46

fietsroutes

Wat is het druk, hier in onze mooie Achterhoek! In deze speciale zomer, waarin veel mensen thuis of in eigen land vakantie vieren, is het dringen geblazen. Ik merk het aan het verkeer en aan de drukte in de supermarkt. Mensen komen hier graag naartoe.

Het maakt me extra trots hier te wonen. Hoe fijn is het om genoeg ruimte en groen om je heen te hebben? Zelfs vanuit hartje Doetinchem ben je snel buiten de stad en kun je genieten van alle ruimte en dat geldt ook voor de inwoners van de kleinere steden en kernen in ons werkgebied. 

Ik ben om meer redenen trots op de Achterhoek. Ik was laatst in het westen en daar buitelden de mensen over elkaar heen. Misschien komt het wel doordat we hier meer ruimte hebben, dat we elkaar ook meer ruimte geven. 

Voor mij is een geslaagde vakantie ook de ruimte die ik in mijn hoofd krijg. Even uit het dagelijkse ritme en tijd om te ontspannen. Ontspannen met een boek uit de bieb, er is geen betere manier. Kijk voor de e-books in de app, of sluit een driemaandsabonnement en leen en geniet zoveel je wilt. Ik wens iedereen een ontspannen tijd toe met veel ruimte voor jezelf en voor elkaar!

Wieb Broekhuijsen
Directeur Bibliotheek West-Achterhoek


TIP

In het kader van het 100 jarig bestaan van Bibliotheek Doetinchem heeft collega Annette van Cappellen een aantal prachtige fietsroutes gemaakt langs de vestigingen van Bibliotheek West-Achterhoek.