Moord in de Achterhoek! Ben jij erbij?

Gepubliceerd op: 9 mei 2022 11:44

Op 8 juni organiseren we een spannende avond met Achterhoekse thriller schrijfster Corine Hartman. De avond begint met een kort verhaal “Vallende Ster”, over de moord op een soapactrice. Een whodunnit waarbij je als bezoeker kunt meespeuren naar wie de dader is en wat het motief is. Wie het goed raadt maakt kans op een literair juweeltje van haar hand.

Daarnaast zal Corine vertellen over o.a. haar laatste boek “De dode die niet werd gemist” over een moordmysterie in de Achterhoek, en hoe het schrijfproces in zijn werk gaat. Kortom, een “boeiende” avond met volop gelegenheid om vragen te stellen.
Zelf neemt Corine een aantal gesigneerde boeken mee voor de verkoop maar je kunt ook je eigen exemplaar meenemen en door haar laten signeren.

Inloop vanaf 19:30 uur met koffie en thee, aanvang show 20:00 uur.
Kaarten á € 5,00 zijn verkrijgbaar via website van Bibliotheek West-Achterhoek.

Corine is geboren in Den Haag (1964) maar groeide op in Zelhem en Doetinchem en woont in Lichtenvoorde met echtgenoot John en hond Shenna.
Ze is schrijfster van 22 thrillers, debuteerde in 2007 met Schone Kunsten, won in 2021 de Storytel Award voor “Hij volgt je” en ontving tweemaal de Hebban Thriller Award en werd vijfmaal genomineerd voor De Gouden Strop.

Foto: Stan Bouwman

 

Ben jij erbij? Koop je ticket hier