Speciale Boekstart voor kinderen uit Oekraïne

Gepubliceerd op: 7 mei 2022 11:27

Op 2 juni is er een Boekstartbijeenkomst in Bibliotheek Doetinchem speciaal voor kinderen uit Oekraïne. Samen met een tolk lezen we voor uit "Vos gaat een stukje rijden".

Luister samen naar een verhaal
Ontdek hoe leuk voorlezen kan zijn. Bij de Boekstart bijeenkomst is het voorlezen interactief: de kinderen luisteren én doen mee. De bijeenkomst is gratis en er is iemand aanwezig om te tolken.

Ontmoet andere ouders
Het programma is voor kinderen van 0-4 jaar en hun ouders. Het is de gelegenheid om andere ouders te ontmoeten. Een oudere broer of zus of iemand van het gastgezin mag ook meekomen.

Ontdek nieuwe boekjes
Bij de Boekstart bijeenkomst krijg je tips over voorlezen, je kunt advies vragen én natuurlijk ook gelijk materialen uitzoeken voor thuis. Het lidmaatschap van de bibliotheek is gratis voor kinderen tot 18 jaar. Voor volwassenen is er een gratis proef abonnement voor 3 maanden.


Wanneer?
Kom donderdag 2 juni van 10.00 – 11.00 uur naar de Boekstart bijeenkomst in Bibliotheek West-Achterhoek. Adres: IJsselkade 13 in Doetinchem. De bibliotheek is tegenover de molen en op loopafstand van de kapel.