Vakantielezen

Gepubliceerd op: 16 juli 2022 11:57

Vakantielezen is hét leesprogramma voor de zomervakantie. Kinderen (en ouders) ontdekken dat je door te lezen kunt reizen naar andere landen. Met Vakantielezen kunnen jullie tot en met 4 september thuis aan de slag. Dus ga mee op reis!

Hoe werkt Vakantielezen?

Tijdens Vakantielezen gaan jullie op schattenjacht. Door de opdrachten te doen kunnen jullie de schatten verzamelen. Heb je alle spellen gedaan en de 6 schatten gevonden? Dan maak je automatisch kans op een prijs.

Vakantielezen op school
Verschillende scholen hebben afgelopen week de 2e les Vakantielezen gehad. Ze zijn de afgelopen tijd allemaal op vakantie geweest naar Sportmanie, Lachland, Avonturenland, Dierenrijk, Griezelkust en de Sprookjeseilanden. Ze hebben allemaal een mooi gevulde rugtas van de bibliotheek gekregen zodat ze ook in de zomervakantie kunnen blijven lezen met de thuis editie van Vakantielezen.

Aanmelden
Wil jij ook deze zomer op vakantie? Dat kan. Meld je gratis aan op www.vakantie-lezen.nl. Lees de verhalen, speel de spellen, vind de schatten en maak kans op leuke prijzen!

Meld je snel aan en doe mee!