Open leesclub over Mevrouw mijn moeder

Gepubliceerd op: 6 november 2022 12:20

In november is het Nederland Leest. Senia viert dit feest graag mee en organiseert een open leesclub over dit boek in bibliotheek Doesburg.

Onder het motto 'Eén boek, duizend gesprekken – een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar', geven bibliotheken deze maand Mevrouw mijn moeder van Yvonne Keuls cadeau. 

Bespreking Mevrouw mijn moeder
Met Mevrouw mijn moeder richtte Yvonne Keuls een liefdevol monument op voor haar bijzondere moeder. Het is een meeslepend en ontroerend verhaal over ouder worden met veerkracht en zelfbeschikking. Tijdens de open leesclub gaan deelnemers met elkaar over dit boek in gesprek. Dit gebeurt aan de hand van een leeswijzer met informatie over het boek, de auteur en de context. Schuif aan en ontdek hoe leuk het is om met elkaar dieper in een boek te duiken.

Praktische informatie
De open leesclub is op donderdagmiddag 1 december van 13.30-15.00 uur in de bibliotheek Doesburg, de Linie 4. Deelname is gratis en iedereen kan meedoen. Graag vooraf hieronder aanmelden of telefonisch 0314-333445. Wees er snel bij want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Na aanmelding ontvangt u de leeswijzer digitaal. Zo kunt u zich alvast voorbereiden op de boekbespreking

Tijdens Nederland Leest kunt u Mevrouw mijn moeder afhalen in de bibliotheek.

Aanmelden