Euthanasie, hoe zit dat nou precies?

Gepubliceerd op: 29 april 2023 13:45

Café Doodgewoon is een ontmoetingsplek waar thema’s over palliatieve zorg besproken worden. Op 16 mei is er een bijeenkomst in Bibliotheek Doetinchem. Gastspreker is Carla Molthof.

Café Doodgewoon is een ontmoetingsplek waar thema’s over palliatieve zorg besproken worden. Het is een trefpunt voor mensen met een ongeneeslijke ziekte, hun naasten en andere belangstellenden uit de gehele West Achterhoek. Dit Café Doodgewoon wordt mede georganiseerd door de bibliotheek West Achterhoek.

Op 16 mei van 14.30-16.00 uur is er een bijeenkomst in Bibliotheek Doetinchem.

Gastspreker Carla Molthof

Zij is gespecialiseerd in ouderengeneeskunde en palliatieve zorg en actief als SCEN-arts. Café Doodgewoon Er wordt veel gesproken en geschreven over euthanasie, maar weten we voldoende over wat dit inhoudt? Welke overwegingen spelen een rol? Aan welke voorwaarden moet worden voldaan? Wat bespreek je met de dokter en met de naasten? Hoe doe je dat zo goed mogelijk? Wat is de taak van een SCEN arts (Steun en Consultatie bij Euthanasie in Nederland). Al deze vragen komen aan de orde. En er is volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.  

Aanmelden