Met gezond boerenverstand

Gepubliceerd op: 7 mei 2023 13:10

Op 11 mei geeft boer Stefan te Selle een lezing in Bibliotheek Doetinchem. Hij neemt je mee in zijn dagelijkse werkzaamheden, verantwoordelijkheden, uitdagingen en passie.

Klimaat, natuur, milieu en duurzaamheid zijn onderwerpen die veel mensen bezighouden. Ze staan hoog op de politieke agenda en het zijn essentiële waarden in het leven van mens en dier. De standpunten over de staat waarin klimaat en natuur zich bevinden, lopen uiteen. Evenals de oplossingen die worden aangedragen om te zorgen voor een leefbare wereld. In deze serie lezingen presenteren vier sprekers elk vanuit hun eigen expertise hun visie op genoemde onderwerpen. Waar bij de ene lezing (streek)historische ontwikkeling en visie de uitgangspunten zijn, zijn ervaring en alledaagse praktijk dat bij een andere lezing.

Met gezond boerenverstand door Stefan te Selle
Wat doet die boer van tegenwoordig nu hele dagen? Voeren, melken en hooien, protesteren? Landbouwer Stefan te Selle neemt je mee in zijn dagelijkse werkzaamheden, verantwoordelijkheden, uitdagingen en passie. Waar haalt de boer de energie vandaan om er elke dag weer te staan, ondanks alle negatieve framing en onzekerheid? Met een flinke portie nuchterheid en boerenverstand natuurlijk, want de boeren zorgen elke dag voor (h)eerlijk voedsel van Nederlandse bodem.

Aanmelden