Walk & Talk

Gepubliceerd op: 15 juni 2023 14:53

Op zoek naar je volgende baan? Kun je wel wat hulp gebruiken of help je graag anderen? Kom dan naar de gratis Walk&Talk-bijeenkomsten.

Iedere maand in Bibliotheek West-Achterhoek

Op donderdagmiddag 29 juni zijn er 2 gastsprekers bij de Walk&Talk. Heleen Helmers en Annemarie Weening komen informatie geven over het Leerwerkloket en Opijver.

Het Leerwerkloket is er voor iedereen en voor alle leeftijden: scholieren, studenten, werkzoekenden, werkenden en ook voor werkgevers. Het maakt niet uit of je wel/niet een uitkering krijgt. Zij zijn een onafhankelijk adviesloket en de dienstverlening is voor iedereen kosteloos. Voor alle vragen op het gebied van scholing of loopbaan kun je terecht bij het Leerwerkloket Achterhoek. Hierbij kun je denken aan omscholing, bijscholing, studiekeuze, beroepskeuze, loopbaanadvies, scholing op de werkvloer of algemene informatie over de arbeidsmarkt. Zij kennen de arbeidsmarkt goed en zijn bekend met de kansen op de arbeidsmarkt en de financieringsmogelijkheden.

Opijver staat voor het Achterhoeks talentenfonds. Je kunt er een scholingsvoucher aanvragen waarmee je je kunt scholen in een beroep met toekomstperspectief. Deze scholingsvoucher is er voor werkzoekenden, werkenden, baanveranderaars en ZZP’ers uit de Achterhoek. De voucher kan gebruikt worden om je binnen jouw vakgebied te ontwikkelen of om jezelf klaar te stomen voor een ander beroep in een hele andere sector. Kom ook naar de Walk&Talk en laat je infomeren over de mogelijkheden van het Leerwerkloket en Opijver!

De toegang is gratis. Wel graag inschrijven.

Inschrijven