Kinderboekenfestival Doetinchem

Gepubliceerd op: 18 april 2024 15:21

Op 25 en 26 mei vindt in Doetinchem het eerste Kinderboekenfestival in de regio plaats. Ben jij erbij?

Ontmoet de Zoete Zusjes, Dikkie Dik en Paul van Loon!

Twee dagen lang kunnen kinderen tot 12 jaar (en hun ouders) GRATIS genieten van allerlei activiteiten waarbij lezen en kinderboeken centraal staan. Van een meet en greet met de Zoete Zusjes of Dikkie Dik, popcorn poffen met de makers van Bob Popcorn tot een grote voorstelling in het Amphion van Paul van Loon.

Duik in de wereld van verhalen tijdens ons Kinderboekenfestival, een evenement dat draait om de kern van lezen: de beleving van een goed verhaal. We willen alle kinderen in Doetinchem kennis laten maken met boeken en ze motiveren om zelf te lezen.Het festival biedt diverse activiteiten voor kinderen van 0 tot 12 jaar, van ontmoetingen met schrijvers tot theatervoorstellingen, poppenkast, Meet & Greets, filmvoorstellingen en workshops zoals schrijven, illustreren, gamen, toneelspelen en yoga. 

Het evenement vindt plaats op diverse locaties in Doetinchem. Van het stadsmuseum tot Meester Mokka, van de bieb tot aan het Amphion. Met de hop-on-hop-off Shuttle kunnen de kinderen en hun ouders van plek naar plek en genieten van alles wat het festival te bieden heeft. Houdt de website en de social media van de diverse samenwerkingspartners in de gaten voor de laatste informatie. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk.

Website Kinderboekenfestival