Reizen & Vrije tijd

Terug naar alle genres

Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • NL Waterland Watersteden

  Naslagwerk met toeristische informatie over dorpen en steden aan het water, ingedeeld van A tot Z.

  Gedrukt boek

 • Martin van Lokven, Sunny Jansen Rivierenland

  Bloemlezing van verhalen rond de rivieren in Nederland, met aandacht voor o.a. de geschiedenis, watersnoden, dijken en watervervuiling.

  Gedrukt boek

 • De Bosatlas van de Wadden

  Informatie in woord en beeld (kaarten, grafieken, kleurenfoto’s, infographics) over het Waddengebied, o.a. over de ontstaansgeschiedenis, flora en fauna, de bevolking, folklore, werkgelegenheid, de Wadden als UNESCO Werelderfgoed.

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Renate Dorrestein De leesclub

Zeven vriendinnen van de leesclub verheugen zich op hun literaire cruise in de Schotse wateren, onder leiding van hun lievelingsauteur. Maar eenmaal op de boot met 'hun' schrijver loopt alles totaal anders dan ze zich hadden voorgesteld.

Bekijk dit boek

Activiteiten in de Bibliotheek

 • NS Publieksprijs Lees meer

  De NS Publieksprijs is de prijs voor het beste boek, gekozen door het publiek. Het winnende boek mag zich Boek van het Jaar noemen.

 • Online Bibliotheek App Download de app

  Leden van de bibliotheek kunnen GRATIS e-books en luisterboeken lenen! Voor je tablet, smartphone of e-reader kun je de nieuwe Online Bibliotheek-app downloaden.

Wat is er nog meer te doen in de bieb?


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken