Nieuwe boeken

Boekentips van de redactie

 • Zwemmen en andere watersporten op de Olympische Spelen

  Amanda Lanser

  Hightech zwempakken zorgen voor minder weerstand, waardoor zwemmers sneller zijn. En wat heeft wetenschap met het maken van salto's te maken? Lees van alles over de invloed van natuurkundige elementen als zwaartekracht en drijfvermogen op de zwemsport, waterpolo en schoonspringen. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 10 t/m 12 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Zwemmen en andere watersporten op de Olympische Spelen

 • Gymnastiek op de Olympische Spelen

  L.E. Carmichael

  Voor turners is een goede voorbereiding cq. training erg belangrijk. Lees welke rol natuurkundige elementen als veerkracht, lenigheid, spier- en zwaartekracht en ook goede voeding een rol spelen. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 10 t/m 12 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Gymnastiek op de Olympische Spelen

 • Atletiek op de Olympische Spelen

  Lisa J. Amstutz

  Voor een goede hoogtesprong met de polsstok heb je kennis nodig over energie. En een discuswerper bouwt snelheid op tijdens het draaien met de discus. Lees van alles over de invloed van natuurkundige elementen als zwaartekracht, weerstand en verdamping op atletiek. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 10 t/m 12 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Atletiek op de Olympische Spelen


Boek van de maand

Films


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten


Luisterboeken