Nieuwe boeken

Boekentips van de redactie

 • Ruth Rendell Het buurmeisje

  Naar aanleiding van de vondst van een blikje met twee afgehakte handen, wordt een groepje ouderen geconfronteerd met een gebeurtenis uit hun jeugd.

  Gedrukt boek

 • Nele Neuhaus Het woud

  Als in een uitgebrande caravan een lijk wordt gevonden, vermoedt het rechercheursduo Oliver von Bodenstein en Pia Kirchhoff dat het om brandstichting gaat, maar de oplossing moet van de dorpsbewoners komen die het onderzoek bemoeilijken door te zwijgen.

  Gedrukt boek

 • Lisa Unger Inkt en bloed

  De naar het dorpje The Hollows gevluchte Finley treedt ongewild in de voetsporen van haar paranormale oma en moet een ontvoeringszaak oplossen. Ze gaat niet alleen de harde confrontatie met boze machten aan, maar ook met haar eigen spoken.

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Bernard Minier Afrekening

Een inspecteur komt terecht in een race tegen de klok als er steeds meer jongens uit de buitenwijken van Toulouse worden vermist.

Bekijk dit boek

Films

Activiteiten in de Bibliotheek

 • Spannende Boekenweken Lees meer

  Ieder jaar vinden in juni de Spannende Boekenweken plaats. Bij de start van de Spannende Boekenweken worden jaarlijks de winnaars van de BookSpot Gouden Strop en de BookSpot Schaduwprijs bekendgemaakt.

Wat is er nog meer te doen in de bieb?


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken